Videostrategie

Wat te doen met video?

Waar we ook zijn overal om ons heen is video content beschikbaar. Of deze video content op het juiste moment de kijker aanspreekt is afhankelijk van de strategische inzet van de zender. Niet Te Filmen maakt relevante content en zet deze in om de doelstellingen van de zender te overtreffen. Daarom richten wij ons 100% op het bedenken, maken en inzetten van video.

De basis van video strategie

Het begint bij de keuze van het type video. Welk type video wordt ingezet is gebaseerd op de online doelstelling(en) van de organisatie. Vervolgens kijken we samen waar de video het beste tot zijn recht komt en hoe de omgeving er uit moet komen te zien. Video is een middel om de kijker te informeren en te laten converteren, daarom moet de kijker in de video zelf al actie kunnen ondernemen.

Optimalisatie video strategie

Op het moment dat de video content overeenkomt met de verwachting van de kijker behalen we het hoogste rendement. Om de resultaten zo hoog mogelijk te krijgen en vooral te behouden analyseren we het kijkbedrag en passen we de video aan waar nodig. Met bijvoorbeeld multivariate testing of aanpassen/ verschuiven van interactieve elementen blijven onze video’s scoren.